Onze players

Play@Work bestaat uit een team van enthousiaste mensen die naast een achtergrond in het theater een ruime ervaring hebben opgedaan in het bedrijfsleven. De bindende factor is het geloof in het inzetten van werkvormen die hun oorsprong hebben in het theater als een bijzonder krachtig instrument in (organisatie)verandering.

Dennis van der Heijden

Een passie voor de ontwikkeling van mens en organisatie en liefde voor het theater zijn voor mij een logische combinatie geweest om Play@Work op te richten.

Mark van der Zwan

Mark van der Zwan is regisseur met een achtergrond als ingenieur. Analytisch sterk en gedreven om iedereen een stem te geven. “Het mooiste theater prikkelt, schuurt en verrast. Het biedt je nieuwe perspectieven en nodigt uit tot gesprek en verbinding”.

Roemer Daalderop

Als trainingsacteur in communicatietrainingen werk ik in het bedrijfsleven en de non-profit sector op alle niveaus en met groepen van gevarieerde samenstelling. Vanuit het acteren verleid ik deelnemers in een ontspannen sfeer tot ander gedrag; met het spelen maak ik de vertaling naar praktijk-gerichte situatie en vergroot daarmee de zelfkennis van deelnemers.

Astrid Onderwater

Acteur/maker/trainer

Danique Thuis

Acteur/maker/trainer